Bourgogne Premier Cru Pinot Noir met kersen, bessen en kruidigheid. Elegant en complex, ideaal bij gevogelte of wild.
Bourgogne Pinot Noir met aroma’s van kersen, framboos en kruiden. Elegant en soepel, ideaal bij gevogelte en charcuterie.
Bourgogne Pinot Noir met aroma’s van kersen, framboos en een vleugje kruiden. Elegant en soepel, ideaal bij gevogelte of charcuterie.
Bourgogne Chardonnay met citrus, appel en lichte toast. Elegant en fris, ideaal bij vis, gevogelte en zachte kazen.
Elegante Chardonnay uit de Bourgogne. Fris en fruitig met citrus, appel en lichte toast. Perfect bij vis, kip of zachte kazen.
Elegante witte Bourgogne van oude Aligoté-stokken. Fris en mineraal, met citrus, appel en een strakke afdronk. Heerlijk bij lichte gerechten en als aperitief.
Bourgogne Chardonnay met citrus, perzik en subtiele houttonen. Fris, verfijnd en elegant. Perfect bij vis en gevogelte.
Bourgogne Chardonnay uit Santenay met citrus, perzik en lichte houttonen. Elegant en verfijnd, ideaal bij vis en gevogelte.
Franse rode wijn met de fijne geur van verse, rijpe kersen. De smaak is elegant, verfijnd en fris. Fraaie bourgogne bij lams- of rundvlees, maar ook bijvoorbeeld bij magret de canard of fijn vederwild.
Weissburgunder (Pinot Bianco) uit Alto Adige met aroma’s van appel, perzik en mineraliteit. Fris en elegant, perfect bij lichte gerechten en vis.
Frisse Pinot Grigio uit Umbrië. Licht en elegant, met citrus, appel en perzik. Heerlijk als aperitief of bij salades en visgerechten.
Vino de Pago uit Aragón met rijp rood fruit, kruiden en soepele tannines. Elegante Spaanse rode wijn, perfect bij vleesgerechten of tapas.
Blend van Garnacha, Tempranillo en Cabernet Sauvignon. Rijp rood fruit, specerijen en zachte tannines. Spaanse Vino de Pago uit Aragón.
Spaanse rode topwijn uit Yecla. Blend met Monastrell, vol rood fruit, kruiden en elegante tannines. Rijk en complex, perfect bij vleesgerechten.
Piemonte’s Barbaresco van 100% Nebbiolo. Elegante rode wijn met aroma’s van kersen, rozen en kruiden, stevige maar verfijnde structuur.