Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op druivenras
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op smaakprofiel

Wijncursus SDEN 2 & SDEN 3 

Wil je meer weten over wijn? Bij Vindict kun je terecht voor twee nationaal erkende wijncursussen: SDEN 2 (basiscursus, voor de beginnende wijnliefhebber) en SDEN 3 (medium niveau, voor de wijnliefhebber die al een 
en ander over wijn weet).
 

Scherp geprijsd & Actie 
Schrijf je nu in voor een wijncursus met de volgende voordelen:
>> scherp geprijsde cursus
>> cursusprijs is inclusief studieboek 
>> Bij de SDEN 2: Riedel wijnglazenset cadeau 

Waar?
De cursussen worden gegeven in onze winkel op de Elandsgracht 113, Amsterdam Centrum, en vanaf 2023 ook in onze nieuwe winkel in Amsterdam Noord op de Docklandsweg 5. 

Wie geeft de cursus?
De cursussen worden gegeven door de gepassioneerde wijnkenner Huib Edixhoven.

Huib is oprichter van Vindict. Hij voltooide de WSET Diploma Course (level 4) binnen een jaar en bemachtigde vervolgens de titel Weinakademiker (WSET 5) waarbij hij voor zijn thesis de marketingprijs ontving. Hij schreef twee boeken: Dom Pérignon in een rugzak (5e druk) en Smaakstof (4e druk), is vaste auteur voor Winelife Magazine en blogger voor Elle Eten.

Als geen ander weet Huib op een bevlogen wijze je de ‘ins & outs’ van de wijnwereld bij te brengen. Geen droge kost, maar sappige, constructieve informatie, ondersteund door typische wijnen van hoog niveau. Geregeld
wordt er een oude fles uit zijn privé kelder geopend. Immers, het plezier in wijn is het grootst als het kan worden gedeeld! 

Vragen & info?
Voor vragen en informatie neem contact op met ons:
T - 020 4706050 | E - mail@vindict.nl


Voor de algemene voorwaarden: klik hier

 

Even geduld a.u.b.