Assortiment
Of het nou het nou een kalfs- of varkensvlees is... Welke wijn is eigenlijk lekker bij wit vlees? Wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet:
Droge witte wijn uit de Franse Provence, met een subtiel aroma van klein geel fruit en bloemen. De krachtige smaak past heel goed bij bouillabaisse, visgerechten en wit vlees.
Onder de naam Maison Joseph Burrier produceert de familie wijnen op vijf domeinen in het zuiden van Bourgogne regio. De witte wijnen komen van wijngaarden uit de befaamde Saint Véran en Pouilly Fuissé appellaties, de rode uit het meer zuidelijke Beaujolais.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Floor Bleekemolen
"Rijke witte Bourgogne. Geweldige geur en smaak en super subtiel." Lees meer
Volle, aromatische witte wijn uit Zuid-Frankrijk, met een aroma van toast, eiken en rijp geel fruit. De volle, evenwichtige en sappige smaak past heel goed bij vis, kip en zomerse salades.
Geurige Franse rode wijn met rijp rood fruit, kruiden en een vleugje eiken in het aroma. De smaak is zacht, soepel, toegankelijk en aromatisch. Mooie wijn bij licht gekruide gerechten, kaas of buiten de maaltijd om.
Voordelen eigen account