Dom Pérignon in een rugzak

(Ga over de afbeelding om in te zoomen)


Reisverhalen om je vingers bij af te likken

Een wijngek op zoek naar smaak, geur en avontuur. Een boek om je vingers bij af te likken – Dom Pérignon in een rugzak is een jaloersmakend verslag van een wijnkenner in wording. Met de bravoure van Hemmingway trekt Huib Edixhoven de wereld rond.

Hij vertelt de verhalen van zijn reizen en leert ons en passant de meest fascinerende feiten over de meest veelzijdige drank ter wereld. Het motto tijdens zijn reizen, ‘Voor een eerste klas smaak in mijn mond reis ik graag derde klas de wereld rond’ staat garant voor extreme, hilarische en decadente avonturen.


Pers & Particulieren over het boek:

Enorm leuk boek, geweldig verhaal! – Paul de Leeuw

Mooie verhalen over barre tochten. – JFK

Een nieuw wijntalent is geboren! Tussen al die heerlijke reisbelevenissen staat veel leerzame wijninformatie. Een must-read voor iedere avontuurlijke wijngek! – Ellen Dekkers, Delicious

Een heerlijk boek dat je meesleurt achter op zijn motor, of als medepassagier in de trein, je ruikt en visualiseert de omgeving, waardoor je jezelf bijna midden in het avontuur waant... De reizen die hij beschrijft, samen met vriendin Eef, zijn broer David,of zijn ouders zijn soms echt hilarisch...Echt lachen dus...Kopen dus dit boek. - Inge Wieringa, Smulweb

Niet vaak worden er nog originele wereldreizen gemaakt. Een uitzondering is Huib Edixhoven, die (met zijn motor) de wereld budget rondreist op zoek naar de beste wijnen en wijngebieden. – Reisomdewereld.nl

Een jaloersmakend verslag van een wijnkenner in wording. – Big is Beautiful 

Heb net het boek uit en vind het fantastisch! Niet alleen is het op een bijna speelse wijze informatief, het leest heerlijk en het is grappig met prachtige woord- en zinspelingen. Hoop dat Huib snel nog een boek schrijft, hij heeft het talent. Mooie reizen ook! - Annemieke den Uijl, Restaurant de Witte Uyl (Amsterdam)

@wvandijk:
 @huibedixhoven Dank voor je geweldige boek! Verkoop je al een 'Dom Perignon in een rugzak'-
pakket met alle bejubelde wijnen?


@bordoverview: Leestip: Dom Pérignon in een rugzak van @huibedixhoven. Leest als een trein, is boeiend & geestig. Een must-read voor alle wijnliefhebbers!

Beste Huib, Via deze weg wil ik je even laten weten dat ik je boek geweldig vond! Het boek zat in ons Kerstpakket bij RTL. De titel trok mij wel omdat ik een bubbel liefhebber ben. Ik kan er altijd wat van leren, dacht ik. En inderdaad, vanaf de eerste helft van de eerste bladzijde pakte het boek mij! Ik heb gelachen, soms zo hard dat mijn man tegen mij zei “ben je nou nog niet klaar met dat boek zodat ik erin kan beginnen”! Het beetje wijnkennis dat ik al had opgedaan tijdens mijn studie op de Hotelschool en wat ik van mijn vader heb meegekregen (ook ik mocht als kind altijd proeven) is mij bevestigd in dit boek. Maar ik heb zoveel geleerd uit je boek! Zonder dat het door mijn strot gedrukt werd. Ik ben nu mijn collega’s, vrienden en familie aan’t aanmoedigen om je boek te lezen. Ik heb echt genoten van dit boek! Bedankt daarvoor. Laurence Dewit (RTL)


GRATIS bezorging vanaf € 30,-

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld,

     volgende dag in huis


Heeft u vragen? Bel 020-4706050


Dranksoort Boeken
Omverpakking 1 fles
Er zijn geen beoordelingen voor dit product,
Geef als eerste een beoordeling

Smaakstof - de magie tussen wijn & gerecht in 4 x 25 tips

Een lekker anders, lekker handig boekje over wijn en wijn-spijs (Huib Edixhoven & Evelijn van Heuven)

9,95 per boek

De Varende Chef kookboek van Martin Kruithof

  • Schitterend kookboek
  • Van sterrenchef Kruithof

75,00 per stuk

Even geduld a.u.b.