Rhône rosé met aroma’s van aardbei, framboos en lichte kruidigheid. Fris en elegant, ideaal als aperitief of bij zomerse gerechten.
Witte Rhône blend met aroma’s van citrus, perzik en bloemen. Fris en elegant, heerlijk bij salades, visgerechten en lichte kazen.
Rhône blend met aroma’s van kersen, bramen en kruiden. Vol en zacht, met frisse berginvloed. Heerlijk bij gegrild vlees en stoofgerechten.
Italiaanse Sauvignon Blanc uit Alto Adige met citrus, kruisbes en mineraliteit. Fris, elegant en levendig. Perfect bij vis en frisse salades.
GEPROEFD DOOR DE SOMMELIER Wat een wijn! En ik zeg bewust wijn, want dit is zoveel meer dan een feestelijke bubbel. Een champagne die een groot wijnglas verdiend om zich optimaal tot z’n recht te komen.
Flesinhoud: 375 ml
Schitterende, levendige stijl Champagne met een complexe geur van limoen, rijpe peer, acacia en brioche. De smaak is romig en opwekkend tegelijk door precies voldoende frisheid. De mousse is delicaat, de afdronk is eindeloos met krijtachtige nuances. Grandioze genietwijn om te drinken als aperitief, of te combineren met een verfijnd (vis)gerecht.
Blend van Verdejo en Sauvignon Blanc uit Almansa. Fris en aromatisch met citrus, appel en bloemen. Perfect bij salades en vis.
Bourgogne Chardonnay met citrus, perzik en subtiele houttonen. Fris, verfijnd en elegant. Perfect bij vis en gevogelte.
Weissburgunder (Pinot Bianco) uit Alto Adige met aroma’s van appel, perzik en mineraliteit. Fris en elegant, perfect bij lichte gerechten en vis.
Bourgogne Chardonnay uit Santenay met citrus, perzik en lichte houttonen. Elegant en verfijnd, ideaal bij vis en gevogelte.
Barbera Appassimento uit Piemonte. Rijp rood fruit, pruimen en chocolade. Vol, zwoel en krachtig, heerlijk bij vleesgerechten en rijpe kazen.
Intense en complexe bruiswijn uit de Penedès. Verfijnde mousse, gelaagd van geur met nuances van toast, rijpe ananas en gerijpte florale tonen. De smaak is droog, elegant en met een lange, aanhoudende en aromatische afdronk.
Franse rode wijn met de geur van fris fruit en leer. De smaak is soepel en zacht. Een bijzondere rhône, heel geschikt bij koude vleeswaren of licht gekruide gerechten.
Negroamaro uit Salento met aroma’s van kersen, pruimen en kruiden. Vol, zacht en rond van smaak. Perfect bij pasta, gegrild vlees en Italiaanse klassiekers.
Elegante Provence rosé met aroma’s van aardbei, citrus en subtiele mineraliteit. Droog en verfijnd, perfect bij zomerse gerechten.