Bourgogne Premier Cru Pinot Noir met kersen, bessen en kruidigheid. Elegant en complex, ideaal bij gevogelte of wild.
Bourgogne Chardonnay uit Santenay met citrus, perzik en lichte houttonen. Elegant en verfijnd, ideaal bij vis en gevogelte.
Rhône blend met aroma’s van kersen, bramen en kruiden. Vol en zacht, met frisse berginvloed. Heerlijk bij gegrild vlees en stoofgerechten.
Bourgogne Pinot Noir met aroma’s van kersen, framboos en een vleugje kruiden. Elegant en soepel, ideaal bij gevogelte of charcuterie.
Franse rode wijn met kersen, bessen en kruiden. Licht en soepel van smaak, een moderne wijn die ideaal is bij pasta, pizza of gewoon op de borrel.
Fijne Jura Chardonnay van Florent Rouve. Fris en complex met citrus, appel, notige tonen en minerale frisheid. Perfect bij vis en verfijnde gerechten.
Bourgogne Chardonnay met citrus, perzik en subtiele houttonen. Fris, verfijnd en elegant. Perfect bij vis en gevogelte.
Elegante Chardonnay uit de Bourgogne. Fris en fruitig met citrus, appel en lichte toast. Perfect bij vis, kip of zachte kazen.
Bourgogne Chardonnay met citrus, appel en lichte toast. Elegant en fris, ideaal bij vis, gevogelte en zachte kazen.
Elegante rode wijn van Poulsard. Licht en verfijnd met aroma’s van rode bes, kers en zachte kruiden. Perfect bij gevogelte, kazen en verfijnde gerechten.
Elegante Lugana van Famiglia Olivini. Turbiana geeft citrus, witte perzik en een subtiele amandeltoets. Fris, zuiver en culinair veelzijdig.
Fijne Lugana uit het gebied rond het Gardameer. Turbiana geeft citrus, perzik en een zilt-minerale toets. Strak, sappig en gastronomisch breed inzetbaar.
Java Blanc is een frisse, droge witte wijn uit Côtes de Gascogne. Citrus, appel en tropisch fruit; levendige zuren en een zuivere afdronk. Ideaal als aperitief of bij zeevruchten en salades.
Rijke Chardonnay uit Zuid-Italië met aroma’s van tropisch fruit, citrus en vanille. Vol en zacht van smaak, met een lange, elegante afdronk.
Bourgogne Pinot Noir met aroma’s van kersen, framboos en kruiden. Elegant en soepel, ideaal bij gevogelte en charcuterie.