Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op druivenras
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op smaakprofiel

Wijncursussen: Algemene Voorwaarden

1. De deelname aan een wijncursus van Vindict is definitief door bevestiging van de inschrijving via e-mail (onder voorbehoud van voldoende deelnemers).
 

2. Na bevestiging van inschrijving is de cursist het cursusgeld verschuldigd en rekenen wij op zijn / haar komst.  Het cursusgeld dient uiterlijk één week voor de start van de cursus te zijn bijgeschreven op bankrekening NL19ABNA0247818534 (ABN AMRO), tnv Vindict Wine, Amsterdam.
 

3. Annuleren van een cursus is in principe niet mogelijk; over gemaakte kosten kan geen kwijtschelding of restitutie plaatsvinden. Wel kan de plaats bij verhindering door een ander ingenomen worden. Dit dient altijd vooraf aan Vindict doorgegeven te worden. Dit kan ook voor een deel van de cursus gelden.
 

4. In uitzondering op het voorgaande zijn wij bereid onder bewezen (door verklaring van bijv. arts) zware oorzaken (langdurige ernstige ziekte, overlijden van naaste familie, emigratie) 50% tot een maand voor aanvang en 25% tot twee weken voor aanvang van de cursus te restitueren. Binnen twee weken voor de aanvang van de cursus is de cursist het volledige bedrag verschuldigd.
 

5. Het is mogelijk gespreid te betalen. Bij SDEN 2 in 2 termijnen (gelijke bedragen verspreid over 2 maanden) en bij SDEN 3 in 4 termijnen (gelijke bedragen verspreid over 4 maanden). Gespreid betalen kan op factuur. Er wordt eenmalig 2,50 euro administratiekosten berekend. Je ontvangt in één keer alle facturen.
 

6. Mocht de cursus wegens ziekte van de docent of door zaken als overmacht niet door kunnen gaan, dan stelt Vindict een nieuwe datum vast waarop de cursisten in de gelegenheid worden gesteld de cursus in te halen.
 

7. Bij ziekte of bij een andere oorzaak van afwezigheid van de cursist is het niet mogelijk om een gemiste les in te halen. In overleg kan worden gekeken of er eventueel plek is in een volgende cursus (max. 16 personen), echter Vindict geeft hier geen garantie op.
 

8. De wettelijke minimale leeftijd voor het volgen van een wijncursus, opleiding, training of proeverij is 18 jaar.

Even geduld a.u.b.