Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op druivenras
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op smaakprofiel

Le Club des Vins & Sommeljj
Stay at Home Proefbox

In samenwerking met Vindict Wine hebben Jan Jaap Altenburg, sommelier bij restaurant Bentinck in Amerongen, en Nadien de Visser, oprichter Le Club des Vins en wijndocent WSET2 en SDEN3, een uniek pakket ontwikkeld! Zoals je wellicht hebt meegekregen worden ook wijncursussen verzet en doorgeschoven. Om je hier op een leuke leerzame en vooral interactieve manier in tegemoet te komen hebben we dit unieke pakket ontwikkeld zodat je thuis gewoon verder kan!

Wat maakt dit proefpakket uniek?
Het zijn vijf wijnen die een typische expressie van het druivenras en de herkomst laten zien. Als jij de Systematische Proefmethode van WSET volgt, kun jij achterhalen wat er in je glas zit. Nog niet bekend met deze proefmethode? Je krijgt hier uitgebreide informatie over bij de Proefbox. Dit pakket is er zowel in wit als rood!

Maar goed, dat ‘wijntje-raden’ is niet zo boeiend. Belangrijker is dat je een goede proefnotitie schrijft. Ook daar helpen we je bij. We hebben uitgebreide proefnotities geschreven volgens de specificaties van WSET Diploma Course, die we aanvullen met tips & tricks waar we kunnen. Speciaal voor de proefbox hebben we Le Club & Sommeljj TV ontwikkeld, waarin we elke wijn bespreken. Bovendien hebben we bij elke wijn minstens 10 vragen bedacht zodat je je theoretische kennis ook kunt testen. 

Kosten
De waarde van de wijnen ligt tussen 10 en 23 euro. We hebben bewust verschillende kwaliteitsniveaus gekozen, zodat je ook de quality assessment kunt oefenen.

Het pakket is samengesteld met de wijnen van Vindict. Welke wijnen er in zitten, verklappen we natuurlijk niet. Je moet de wijnen immers nog blind kunnen proeven. Bestel de Stay at Home Proefbox via: https://academy.leclubdesvins.nl/shop/

Nu met Gratis bezorging in Amsterdam & Utrecht!

 

Even geduld a.u.b.