Home » Wijncursus

Wijncursus Amsterdam - SDEN 2 & SDEN 3


Wil je meer weten over wijn? Bij Vindict kun je terecht voor twee nationaal erkende wijncursussen: SDEN 2 (basiscursus, voor de beginnende wijnliefhebber) en SDEN 3 (medium niveau, voor de wijnliefhebber die al een
en ander over wijn weet).
 

Scherp geprijsd & Actie
 Vindict Winkel
Schrijf je nu in voor een wijncursus met de volgende voordelen:
>> scherp geprijsde cursus
>> cursusprijs is inclusief studieboek 
>> wijnboek cadeau: Smaakstof

Waar?
De cursus wordt gegeven in de sfeervolle, ‘wijndoordrenkte’ winkel van Vindict Wine in Amsterdam (Elandsgracht 113, Jordaan). Gemakkelijk met de fiets en met het Openbaar Vervoer te bereiken. We hebben plaats voor max. 16 personen.


Huib Edixhoven
Wie geeft de cursus?
De cursussen worden gegeven door de gepassioneerde wijnkenner Huib Edixhoven.

Huib is oprichter van Vindict. Hij voltooide de WSET Diploma Course (level 4) binnen een jaar en bemachtigde vervolgens de titel Weinakademiker (WSET 5) waarbij hij voor zijn thesis de marketingprijs ontving. Hij schreef twee boeken: Dom Pérignon in een rugzak (5e druk) en Smaakstof (4e druk), is vaste auteur voor Winelife Magazine en blogger voor Elle Eten.Als geen ander weet Huib op een bevlogen wijze je de ‘ins & outs’ van de wijnwereld bij te brengen. Geen droge kost, maar sappige, constructieve informatie, ondersteund door typische wijnen van hoog niveau. Geregeld wordt er een oude fles uit zijn privé kelder geopend. Immers, het plezier in wijn is het grootst als het kan worden gedeeld! 


Wijncursus SWEN 2Wijncursus SWEN 3


Vragen & info?

Voor vragen en informatie neem contact op met Evelijn van Heuven: T - 020 4706050 | E - evelijn@vindict.nl 

Voor de algemene voorwaarden: klik hier