Vet de groenten in (niet de pan!) met wat olijfolie. Zorg dat de grillpan goed heet is en grill de groenten soort bij soort tot ze een mooie kleur hebben. Leg ze op een ovenschaal.
Gaar de groenten 20 minuten na in de oven.
Meng voor de notensalsa alle ingrediënten.
Leg de groenten op een serveerschaal. Bestrooi met zeezout en verse peper. Meng met de notensalsa, verdeel de rucola en kruimel de kaas erover. Besprenkel met wat extra olijfolie
Opgewekte, vrolijk fluitende en fruitende rosé uit Ventoux. Vlezig, kruidig en bepaald niet oppervlakkig. Opmerkelijk wat kersen, frambozen en rode besjes al niet voor je humeur kunnen doen.
Goud
Gilbert & Gaillard
2022
Gilbert & Gaillard International Challenge:
Goud
Robe rose clair. Nez discret, minéral, pierre à fusil. En bouche un rosé très léger, aux parfums fruités peu intenses mais à l'équilibre satisfaisant. On apprécie la discrète touche d'agrumes finale.