Franse rode wijn met de geur van bessen, fruit, eiken, karamel en vanille. De smaak is sappig en vol. Lekker bij pittige, kruidige gerechten. Of na de maaltijd met een stukje volromige kaas.
Verken de pracht van IGT Toscana Rosso "Digià," een eerbetoon aan ambacht en terroir. Deze blend van Cabernet Sauvignon, Syrah en Cabernet Franc. Rijping vindt plaats in 30% één- of tweejarige barriques en 70% roestvrijstalen tanks gedurende 6-7 maanden, gevolgd door 6 maanden flesrijping.
"Pean" is een unieke wijn van Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc, elk afzonderlijk gefermenteerd voor optimale smaakontwikkeling. Gedurende 12 maanden gerijpt op Franse eiken barriques en tonneaux, gevolgd door nog eens 6 maanden flesrijping.
"Tam," betekent passie in het Vietnamees. Deze wijn, sinds 2004 geproduceerd, is een zorgvuldige blend van Cabernet Sauvignon- en Cabernet Franc-druiven uit Batzella's eigen wijngaarden. Na 24 maanden Franse eiken barriques rijping volgt minstens 18 maanden flesrijping.
"Tam," betekent passie in het Vietnamees. Deze wijn, sinds 2004 geproduceerd, is een zorgvuldige blend van Cabernet Sauvignon- en Cabernet Franc-druiven uit Batzella's eigen wijngaarden. Na 24 maanden Franse eiken barriques rijping volgt minstens 18 maanden flesrijping.
Flesinhoud: 1500 ml
Deze, kleinste, cru bourgeois van de Haut Médoc is dieprood van kleur, krachtig van geur met kruidige houttonen, wat peper en rijp bessig fruit. De smaak is evenwichtig, rond met een volle, rijpe afdronk.
Zuid-Franse, op eiken gerijpte dieprode wijn van cabernet en syrah. Fijne kruidige geur en volle, krachtige smaak. Past uitstekend bij rood vlees, kruidige gerechten of een stukje stevige kaas.
Volle, eikengerijpte rode wijn met geurige aroma’s van zwarte bes, pruim, laurier, munt en rokerig eiken. De smaak is vol en soepel met rijp donker bosfruit, evenwichtige zuren en stevige tannines.
Franse, op eiken gerijpte dieprode wijn met een kruidige geur en een volle, krachtige smaak. Past uitstekend bij rood vlees, kruidige gerechten of een stukje stevige kaas.
Volrood van kleur en pittig van geur, met rijpe fruittonen, een verfijnde kruidigheid en licht eikenhout. Heerlijke wijn bij kruidige stoofgerechten of vlees van de grill.
Volle, soepele rode wijn met een open geur van blauwe bes, pruim, braam en lichte toast. Vol en sappig met rijp fruit, evenwichtige zuren en soepele tannines in de smaak.
Franse rode wijn met de geur van rijp rood fruit - zoals blauwe bessen en bramen - én een eikenhoutnuance. De smaak is vol en zacht. Fraaie wijn bij vele (vlees-)gerechten van de grill of wildschotels.
Geurige rode wijn uit Zuid-Afrika met nuances van zwarte bessen, kruiden en eikenhout. Vol en sappig van smaak. Lekker bij pittige rundvleesgerechten of varkensvlees.
Dieprode wijn uit Zuid-Italië, met het aroma van gestoofd fruit en nieuw eikenhout. Prima wijn om zo te drinken. Maar de volle, zachte smaak combineert ook goed met gekruide schotels, pizza of barbecuegerechten.
Soepele en verfijnde, in eikenhout gerijpte Franse rode wijn van de beste cabernetdruiven uit de wijngaard. Ruikt heerlijk naar rijp cassisfruit en verfijnde tonen van eikenhout. De smaak is vol en zacht.