Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op druivenras
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op smaakprofiel
  • Rood
  • Wit
  • Rosé
icon

Vier de Riesling Weeks!

Eigenlijk is het natuurlijk iedere week Riesling Week – althans, als het aan ons ligt. Maar eens in het jaar is het ook officieel zover. In maar liefst 14 landen organiseert Wines of Germany de Riesling Weeks. In Nederland worden ze dit jaar voor de negende keer georganiseerd, en wel van 31 mei tot en met 16 juni. Het doel? Aan iedereen laten proeven hoe ontzettend lekker, veelzijdig en gastronomisch Riesling is!

Natuurlijk kunnen wij als Riesling-fanaten zo’n feestelijke gelegenheid niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom zijn onze mooiste en lekkerste droge Duitse Rieslings van topproducenten Reichsrat von Buhl (Pfalz), Clemens Busch (Mosel) en Stefan Winter (Rheinhessen) nu in de aanbieding. 

Bekijk snel het gehele pakket en profiteer nog tot 30 juni van 15% korting!

1

Wijnpakket Duitse Riesling (3x2 flessen)

Rieslingliefhebber? Dan is dit wijnpakket niet te missen! Ter ere van de Riesling Weeks bieden we een selectie van onze beste droge Duitse Rieslings aan. Stuk voor stuk van topproducenten, uit de Mosel, de Pfalz en Rheinhessen.

Van € 71,70 voor € 60,90

15% korting
2

Clemens Busch Mosel Riesling Trocken 2017

Wijn uit Duitsland - Mosel

Aromatische Duitse witte wijn met de geur van rijp fruit en kruiden. De smaak is fris en elegant. Fraaie riesling, die uitstekend smaakt bij gepocheerde zoetwatervis of gevogelte in roomsaus.

3

Stefan Winter Rheinhessen Riesling Trocken 2018

Wijn uit Duitsland - Rheinhessen

Dat zien we nou graag, zo'n droge riesling uit Rheinhessen. Aangenaam, rijp, vlierbloesem, appel, citrusfruit, rins, niet streng.

Even geduld a.u.b.