Home » Les Généreux partner

Vindict partner Les Généreux

Vindict partner Les GénéreuxVindict is partner van Les Généreux, een samenwerkingsverband van Nederlandse kwaliteitswijnhandels. Dankzij een efficiënte en professionele werkwijze leveren we wijnen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. 


Les Généreux in de persUitstekende vermelding in de pers
Les Généreux scoort al vier jaar op rij de onderscheiding Beste Wijnassortiment tot 10 euro in de Wijnalmanak en krijgt ook elders in de pers keer op keer positieve vermeldingen.


Les Généreux exclusieve wijnen
Exclusieve wijnen

De wijnen van Les Généreux zijn alleen bij de aangesloten wijnhandels verkrijgbaar.


Les Généreux geen tussenhandelGeen tussenhandel, dus extra voordelig

We kopen gezamenlijk in en importeren rechtstreeks van de wijnboer, zonder tussenhandel. Dat scheelt kosten. Bovendien importeren en distribueren we de wijnen tegen kostprijs: ook dat is extra voordeel.


Les Généreux niet te grootNiet te groot, niet te klein

Het aantal partners in Les Généreux is bewust beperkt. We willen niet te groot zijn, want de mooiste wijnen zijn vaak te vinden bij kleinere, ambachtelijke producenten. We willen ook niet te klein zijn, zodat we grotere volumes uit bijvoorbeeld nieuwe wijnlanden kunnen invoeren.


Les Généreux professionele wijnselectieProfessionele wijnselectie
Elke wijn wordt minstens driemaal geproefd door een team van wijnprofessionals voor we beslissen of we hem kopen. Door deze vakkundige en strenge selectie kunnen we scherp inkopen.


Les Généreux passie voor wijnOprechte passie voor wijn
De partners in Les Généreux zijn zelfstandige wijnhandels die elk een eigen karakter hebben, maar een oprechte passie voor wijn delen. We houden elkaar scherp en onze vakkennis op peil door periodiek van gedachten te wisselen.