Fruitig! Sap! Iets bloemig, rijp sterfruit, pitfruit, meloen. Lekker zomers met een verfrissend zuurtje en een zacht bittertje.

Veneto

Normale prijs € 8,75

Vanaf 12 flessen € 8,05 per fles

Dranksoort Wijn
Kleur Wit
Smaak Droog
Land Italië
Herkomstgebied Veneto
Producent Castelfeder
Oogstjaar 2015
Omverpakking 6 flessen
Flesinhoud 750 ml
Er zijn geen beoordelingen voor dit product,
Geef als eerste een beoordeling en klik hier

Castelfeder

Een supervriendelijke familie, enorm actief en modern en bovendien maken ze ook nog prachtige wijnen! Castelfeder is in 1970 opgericht door Alfons Giovanett. Het originele kleine wijnhuis lag oorspronkelijk in het centrum van Neumarkt/Egna in het zuiden van Alto Adige en werkte voornamelijk met rode druiven zoals Lagrein, Pinot Noir en Schiava.

In 1989 nam Günther Giovanett, zijn zoon, het bedrijf over en verhuisde het operationele deel naar Kurtinig/Cortina, in het verre zuiden van Alto Adige.

Door de aankoop van nieuwe wijngaarden en nauwe samenwerking met andere wijnbouwer in het gebied zorgden ervoor dat Günther nieuwe mogelijkheden kreeg tot het produceren van grote wijnen. Een nauwkeurige selectie van de beste gebieden, met als resultaat de mooiste wijnen, gekenmerkt door elegantie en zuiverheid. Ondertussen werken zijn zoon en dochter, Ivan en Ines, beiden ook vol passie mee in het bedrijf.

Falasco - Garganega Bianco IGT 2016

Smaakvoller dan de gemiddelde Italiaan...

Normale prijs € 5,95

Vanaf 12 flessen € 5,45 per fles

Prosecco Veneto Biologico

Zeker geen ‘slobber-proseccootje’...

Normale prijs € 10,25

Vanaf 12 flessen € 9,40 per fles

Even geduld a.u.b.