Wijnkisten

Collega jarig? Moederdag? Een goede vriend bedanken? Stuur een wijn naar keuze in een mooie houten kist. Bij betalen kun je er een gratis persoonlijke boodschap aan toevoegen en vul je het juiste afleveradres in. Vragen? Bel (020-4706050) of stuur ons een email (mail@vindict.nl).

Stel je eigen gift box samen
Selecteer hieronder het formaat kwaliteits-wijnkist en selecteer de wijn(en) die je erin wilt hebben. Let op: er zijn aparte kisten voor Champagne!

1

Houten 1-vaks schuifkist wijn

In deze mooie houten schuifkist past 1 fles wijn. Uiteraard vullen we de kist op met houtwol, zodat de fles in goede staat aankomt. Vindict heeft ook allerlei andere maten: 2-vaks, 3-vaks en Champagnekisten.

2

Houten 2-vaks schuifkist wijn

In deze mooie houten schuifkist passen 2 flessen wijn. We vullen de kist op met houtwol, zodat de flessen in goede staat aankomen. Vindict heeft ook allerlei andere maten: 1-vaks, 3-vaks en Champagnekisten.

3

Houten 3-vaks schuifkist wijn

In deze mooie houten schuifkist passen 3 flessen wijn. We vullen de kist op met houtwol, zodat de flessen in goede staat aankomen. Vindict heeft ook allerlei andere maten: 1-vaks, 2-vaks en Champagnekisten.

Even geduld a.u.b.