Producten per pagina:

Sorteer op:

-
-
-
-
Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op druivenras
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op smaakprofiel
  • Rood
  • Wit
  • Rosé

Wijntijdschrift La Revue du vin de France - Frankrijk

La Revue du vin de FranceAls het om het beste wijntijdschrift van Frankrijk gaat, is de keuze snel gemaakt: dat is La Revue du vin de France (La RVF). Dit maandblad verschijnt al sinds 1927 en richt zich grotendeels op Franse wijn.

Een groot team van voornamelijk Franse wijnexperts voorziet de lezer van achtergrondinformatie, interviews, columns en uitgebreide proefrubrieken, waarin de wijnen een score krijgen op een schaal van 20.

La RVF is gericht op informatieoverdracht, zodat haar lezers de beste wijnen weten te kiezen. Ook op de website, www.larvf.com, wordt die educatieve kant serieus genomen. La RVF geeft daarnaast jaarlijks twee wijngidsen uit: de beste wijnen van Frankrijk en de beste wijnen onder de 20 euro.


1

Michel Redde Pouilly-Fumé Petit F... 2017

Wijn uit Frankrijk - Loire

Pittige witte wijn uit Frankrijk, met een krachtig, fris en fruitig aroma en een sappige, frisse smaak. Erg lekker in combinatie met koude voorgerechten (met vis), schaal- en schelpdieren of geitenkaas.

Normale prijs € 16,70

Vanaf 12 flessen € 15,35 per fles

2

Domaine La Soufrandise Pouilly-Fuissé Vieilles Vignes 2017

Wijn uit Frankrijk - Bourgogne

Franse droge witte wijn, met de geur van rijp geel fruit, boter en eikenhout. De volle smaak combineert heel goed met vis en fijn kalfs- of varkensvlees met volle saus. Ook lekker om zo te drinken.

Even geduld a.u.b.